top of page

58927602789610987121740

Meer over ons..

Horeca Accountancy is het enige landelijk opererende fullservice accountantskantoor dat zich uitsluitend op de horecasector richt. De oprichters (Mark Tamsma en Rico Ham) zijn beide op een managementfunctie bij een grote Internationale Accountantsorganisatie werkzaam geweest. Door de unieke branchefocus is Horeca Accountancy inmiddels het grootste accountantskantoor in de horeca. Desondanks is groot groeien niet de primaire doelstelling. Wel het realiseren van een klantenportefeuille die aanzienlijk sterker presteert dan de gemiddelde benchmark en dat lukt ons al jaren.

Horeca Accountancy loopt vooruit op het gebied van automatisering. Ons kantoor werkte als eerste met de 'scan en herken' techniek. Daarnaast hebben wij voor onze horecacliënten hebben wij een speciaal online KPI Dasboard ontwikkeld. Daarmee kunnen wij onze horecacliënten actuele inzichten bieden in de meest waardevolle managementinformatie afgestemd op de individuele wensen en behoeften. Niet de standaard cijfers die een reguliere accountant verstrekt, maar volledig op de horeca afgestemd. Dus brutomarges uitgesplitst naar productniveau (want op elk type product zitten verschillende marges...). En natuurlijk inzichten in de arbeidsproductiviteit van uw horecamedewerkers. Wij zetten deze voor u af tegen uw eigen normen, maar ook tegen onze eigen benchmark cijfers. Dit specifieke horeca dashboard heeft geen enkele andere dienstverlener in Nederland en daarmee alleen exclusief voor onze cliënten. 

Alleen het presenteren van waardevolle horecakengetallen is niet genoeg voor ons. Wij geven onze horeca-ondernemers waardevolle tips om eventuele negatieve afwijkingen direct te kop in te drukken. En ook dat maakt ons uniek....Wij weten wel hoeveel gasten een medewerker zou kunnen bedienen, hoe je upselling kan toepassen, hoe je medewerkers net even extra motiveert en waar je kwaliteitsproducten inkoopt tegen scherpe tarieven etc. Hoe wij dat weten? Omdat we zelf ook werkzaam geweest zijn in de horeca, al meer dan 15 jaar elke dag cijfers van uw collegae ondernemers zien en een enorm netwerk hebben. Dit is dan ook de reden dat ons kantoor trainingen verzorgt bij een grote groothandel in Nederland, als expert optreedt voor andere accountantskantoren en door journalisten worden benaderd als er horecaspecifieke items actueel zijn. 

 

Indien u opzoek bent naar een accountant die uw activiteiten door en door begrijpt dan hoeft u niet verder te zoeken. Indien u hier geen of minder waarde aan hecht, dan dient u vooral nog even verder rond te kijken. Wij richten ons namelijk uitsluitend op horeca-ondernemers die samen met ons het beste uit een onderneming willen halen. Past dit laatste ook bij uw ambitie? Vraag dan gerust vrijblijvend een offerte bij ons op. 

58927602789610987121740

bottom of page